vrijdag 22 maart 2019
Home arrow Wie is ?
Wie is ? PDF Afdrukken E-mail

Aqua-Koi nv staat al jarenlang voor u klaar met een ruim aanbod aan vissen, planten en vijvermaterialen. Na al die jaren is het echter tijd geworden om een nieuwe wind door het vijvercentrum te laten waaien. Uiteraard zijn Jos, Jeanne, Danny en Luc niet vertrokken zonder eerst waardige opvolgers te zoeken.


Jan en Sandra zijn beide bioloog van opleiding en de vijverwereld is hen niet vreemd. Jan vertrok als 10-jarige met een emmertje vol kattenvisjes naar de dierenmarkt in Mol, deze hobby nam grote proporties aan en groeide uit tot de succesvolle firma ‘Rivendell’ waar alle soorten siervissen en waterplanten worden verkocht.


Al heel snel was ook bij Sandra de interesse in de vijverwereld gewekt. Daarom besloten Jan en Sandra in 2005 om samen een stapje verder te zetten en kochten zij een viskwekerij. Hier kweken zij allerhande siervissen en breiden ze hun kennis en expertise over de vis- en vijverwereld verder uit. Dit werd zo een succes dat de capaciteiten van hun firma ‘Rivendell’ te klein werden. Tijd voor een nieuwe uitdaging dus!!


Dankzij de jaren van goede samenwerking tussen Rivendell en Aqua-Koi, kregen Jan en Sandra het vertrouwen om Aqua-Koi over te nemen en met grote inzet en motivatie verder te zetten. Zij heten u daarom welkom in de vernieuwde verkoopsruimte, waar zij u een gemoderniseerd en uitgebreid gamma aanbieden. Wie anders kan zich beroepen op een eigen waterplanten- en sierviskwekerij, aangevuld met een volledig uitgebouwd en gespecialiseerd verkoopsmagazijn met alle benodigde vijvermaterialen?! Bovenal is hun grote troef de kennis omtrent het vijvergebeuren die zij dankzij hun opleiding en de jaren van ervaring opgebouwd hebben. Deze kennis stellen zij U met veel plezier steeds ter beschikking!

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image